Om oss

Så roligt att du hittat hit!

Hej, och välkommen till MINI&MERA, låt oss ta dig med på vår resa, från våra barndomsminnen till vår uppväxt, och hur dessa erfarenheter har format oss till skaparna av MINI&MERA.

Som systrar hade vi alltid stora drömmar och en nyfikenhet för världen omkring oss. Våra tidiga äventyr inkluderade allt från att odla och sälja pumpor till att leta efter de mest fascinerande stenarna att måla och sälja. Vi drömde till och med om att bygga ett helt tivoli på vår gräsmatta. Det var en tid då våra drömmar tycktes lika oändliga som universum självt.

Under dessa tidiga år lärde vi oss att ha ambitioner och att driva våra idéer framåt. Det var här vår relation som systrar stärktes och vår passion för att göra en positiv skillnad tog sin första späda form.

 

Systrarna och skaparna av Mini & Mera

 

Innan MINI&MERA skapade vi Time Ahead Sweden, ett varumärke där vi tillverkar återanvändbara produkter i textil. Det var en resa som lärde oss mycket om varumärkesbyggande, produktutveckling, entreprenörskap och öppnade upp en värld och gemenskap med andra själar som brinner för hållbarhet. Både andra entreprenörer, men även många fantastiska föräldrar och kunder som gett oss så mycket fin respons och vägledning, ett stort tack till alla er! Det är ni som lärt oss vikten av att följa sitt hjärta och sin passion när man strävar efter förändring.

Vår hållbarhetsresa tog ny fart när vi blev småbarnsföräldrar. Vi insåg hur komplex och utmanande vardagen kunde vara och hur viktigt det var att hitta hållbara lösningar för vår egen familj. Vi fann ännu ett projekt som vi båda blev hänförda av, och vårt barnsliga driv och vår företagsanda återuppstod.

Vi ville inte bara erbjuda produkter; vi ville skapa en plats där föräldrar som vi själva kunde hitta de bästa och mest hållbara lösningarna. MINI&MERA är resultatet av vår livshistoria, vår passion och vår övertygelse om att förändring är möjlig. En plats där vi kan inspirera andra och få dubbelt så mycket tillbaka.

Vår resa är långt ifrån slut. Vi ser fram emot att fortsätta dela den med er, vår MINI&MERA-gemenskap, och skapa en mer hållbar framtid för våra barn, för vår planet och för oss alla. Tillsammans kan vi göra skillnad och fortsätta inspireras av alla fantastiska människor där ute.

 

Tack för att du är en del av vår historia och vår framtid. Välkommen till MINI&MERA där vårt förflutna är en del av vår styrka och där du som kund är i centrum för allt vi gör.